Waar service nog ECHT service is! Waar service nog ECHT service is!


 

fietsbanner


Victoriastraat 1 
5271CK Sint-Michielsgestel

info@markgraaftweewielers.nl
073 7370305

 

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

 

Wel of niet je fiets verzekeren?


Wat leuk, je hebt een nieuwe fiets gekocht! Wellicht volgt nu de vraag: sluit je een fietsverzekering af of niet? Of je jouw fiets wel of niet verzekert is natuurlijk geheel aan jou. Wel is het goed om met een aantal zaken rekening te houden. Deze kunnen namelijk jouw keuze vergemakkelijken. Lees meer bij onze partners.

ENRA Fietsverzekering
<p>ENRA is een van de grootste fietsverzekeraars van Nederland. We houden ons alleen maar bezig met de verzekering van tweewielers. Onze 45 medewerkers zijn dan ook echte specialisten als het gaat om tweewielerverzekeringen. Ons grote doel: ervoor zorgen dat u onbezorgd gebruik kan maken van uw fiets, E-bike, racefiets, MTB, high speed E-bike, bromfiets of scootmobiel!</p>

ENRA is een van de grootste fietsverzekeraars van Nederland. We houden ons alleen maar bezig met de verzekering van tweewielers. Onze 45 medewerkers zijn dan ook echte specialisten als het gaat om tweewielerverzekeringen. Ons grote doel: ervoor zorgen dat u onbezorgd gebruik kan maken van uw fiets, E-bike, racefiets, MTB, high speed E-bike, bromfiets of scootmobiel!

ANWB Fietsverzekering
<p>Wil je zorgeloos fietsen en schade of diefstal vergoed krijgen? Je kunt bij ons diverse soorten ANWB-fietsverzekeringen afsluiten, de&nbsp;Blijven Fietsen Fietsverzekering&nbsp;(Doorlopende fietsverzekering),&nbsp;en de&nbsp;3- en 5-jaars fietsverzekering (Aflopende fietsverzekering).&nbsp;Daarmee hebben we altijd een verzekering die bij jouw&nbsp;nieuwe&nbsp;of&nbsp;gebruikte&nbsp;fiets past.</p>

Wil je zorgeloos fietsen en schade of diefstal vergoed krijgen? Je kunt bij ons diverse soorten ANWB-fietsverzekeringen afsluiten, de Blijven Fietsen Fietsverzekering (Doorlopende fietsverzekering), en de 3- en 5-jaars fietsverzekering (Aflopende fietsverzekering). Daarmee hebben we altijd een verzekering die bij jouw nieuwe of gebruikte fiets past.

Onze merken

Brinckers
Fietsfans die van hun hobby hun werk maken. Dat zijn wij in een notendop. Elke dag fietsen we fluitend naar ons kantoor in Aalsmeer, op onze eigen Brinckers natuurlijk. Sinds 2015 zijn we continu bezig om fietsen te maken waar je met een glimlach op zit en precies dat gevoel willen we delen met onze klanten.
Corratec
Alleen het beste en dat is net goed genoeg! Dat is ons doel voor elke Corratec. Onze productmanagers en ontwikkelingsingenieurs doen er alles aan om onze producten elke dag te verbeteren. Alleen componenten en materialen van de hoogste kwaliteit komen op onze corratec-fietsen.
Diablo
Diablo Bikes, de perfecte samensmelting van ruige off-road kracht en street art esthetiek. Onze fietsen zijn robuust, stijlvol en spreken de taal van avontuur! Elke Diablo is jouw penseel, elke straat jouw canvas. Overschilder het stadslandschap en markeer het met jouw unieke stijl.
Giant
Unleash each rider's full potential. Ons doel is om iedere fietser te helpen om het beste in zichzelf naar boven te halen. Om fietsen en bijbehorende uitrusting te maken die plezier en een gevoel van ongedwongenheid met zich meebrengen.
Huyser
Met Huysers ruime assortiment aan e-bikes is er altijd een exemplaar te vinden dat bij jou past. Of je nu een betrouwbare alleskunner of een sportieve zakelijke fiets voor woon-werkverkeer zoekt, Huyser heeft ‘t! Boodschappen meenemen op je elektrische fiets is ook geen probleem: Huyser heeft eigen fietstassen ontworpen waarvan het design is afgestemd op de kleurstelling van jouw tweewieler. Met een e-bike van Huyser arriveer jij overal comfortabel én in stijl.
Norta
Norta staat voor puur fietsplezier. De passie voor fietsen zit al drie generaties lang verweven in ons DNA. Als je meer dan 90 jaar ervaring en vakmanschap combineert met de meest vooruitstrevende technologie, zijn topproducten het resultaat.
Ridley
Ridley werd opgericht in 1997. Sinds de oprichting strijdt de grootste Belgische fietsenfabrikant aan het front op vlak van productinnovaties. De eerste vernieuwende ontwikkeling was het conisch balhoofd, dat in 2001 werd geïntroduceerd op de Ridley Damocles. Deze ontwikkeling werd nadien de standaard in de fietsindustrie. Sindsdien blijft Ridley technologisch verbazen met aerodynamische racefietsen en gravelfietsen.
Vaast
Het menselijk ras is een geologische kracht geworden die de levensomstandigheden op onze planeet verandert. Dit is precies waarom VAAST® zich vastbesloten heeft gemaakt om een ​​levendige fietsecologie te definiëren en te laten groeien - we willen ervoor zorgen dat toekomstige generaties rijders de mogelijkheid hebben om meer rij-avonturen te creëren, niet minder. Als je op een VAAST Bike rijdt, ga je met ons mee in deze achtervolging. Ondersteun de planeet, ondersteun de rit.