Waar service nog ECHT service is! Waar service nog ECHT service is!
Markgraaf Tweewielers


 

fietsbanner

info@markgraaftweewielers.nl
073 7370305

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

 

BIJ LIV STAAN VROUWEN OP DE EERSTE PLAATS


Bij Liv staat de vrouw centraal en op de eerste plaats bij alles wat we doen. Elk frame dat we ontwerpen, elk onderdeel dat we kiezen en elk onderdeel dat we ontwerpen. We willen dat jouw fietservaring op onze fietsen vanaf de allereerste rit perfect is.

VOOR VROUWEN


We investeren  met de volle 100% in alles wat we doen. We ontwerpen fietsen en accessoires die perfect aansluiten aan onze pasvorm. We houden rekening met het behalen van de beste prestaties en tegelijk vinden we het ook belangrijk dat je plezier kunt beleven tijdens je rit. Elke beslissing die we nemen, wordt genomen door ons, vrouwen die fietsen.

We ontwikkelen iedere fiets met behulp van gegevens die voor ons belangrijk zijn, die van vrouwen. Deze inzichten zetten we om in prototypes die uitvoerig worden getest en worden verfijnd door een aantal veeleisende topsporters.

DOOR VROUWEN


We zijn een merk die door vrouwen wordt geleid, ook belangrijke functies worden door vrouwen vervuld. We zijn het enige vrouwenmerk dat onze fietsen vanaf het begin tot eind in eigen huis maakt.

Op het moment dat ze geen fietsen en uitrusting kon vinden wat haar goed paste wist Giant Group voorzitter Bonni Tu dat ze niet de enige was. Daarom richtte ze Liv Cycling op, 's werelds eerste uitgebreide fietsmerk voor vrouwen. Ze wilde de sport wereldwijd ook specifiek voor vrouwen maken.

MET VROUWEN


We werken met vrouwen op elk niveau van wielrennen, in elke discipline, over de hele wereld, omdat ze ons helpen onze fietsen - en de sport - nog beter te maken.

We zijn er trots op teams van professionele atleten te ondersteunen, van weg- en triatlon tot mountainbiken en cyclocross. Deze atleten testen fietsontwerpen en geven feedback totdat ze allemaal een kampioen waard zijn.

Zoeken
Prijs
Levertijd
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
Type gebruik
Type aandrijving
Type motor
Type versnelling
Type rem
Positie accu
1 modellen gevonden
Sorteren op: