Waar service nog ECHT service is! Waar service nog ECHT service is!


 

fietsbanner

info@markgraaftweewielers.nl
073 7370305

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

 

Hip op z'n Hollands


Fietsfans die van hun hobby hun werk maken. Dat zijn wij in een notendop. Elke dag fietsen we fluitend naar ons kantoor in Aalsmeer, op onze eigen Brinckers natuurlijk. Sinds 2015 zijn we continu bezig om fietsen te maken waar je met een glimlach op zit en precies dat gevoel willen we delen met onze klanten. Wij werken in de hoogste versnelling zodat jij nooit stilstaat en net als wij jaarlijks duizenden kilometers kunt fietsen! Of honderd, whatever makes you smile.

De elektrische fietsen van Brinckers


De lekkerst rijdende fietsen van goede kwaliteit, beschikbaar voor iedereen om elke dag van te genieten: dat is wat een Brinckers e-bike typeert. Dit betekent dat je in onze collectie elektrische fietsen een passende e-bike vindt voor elk type fietser: Sportief, comfortabel, of gewoon  easy en praktisch: voor alle smaken is een Brinckers e-bike te vinden.

De collectie


De Brinckers collectie is gericht op dagelijks gebruik. Waar wil jij je e-bike voor gaan gebruiken? Een fiets die je dagelijks gebruikt om mee naar je werk te fietsen moet namelijk aan hele andere eisen voldoen dan een fiets die je in je vrije tijd gebruikt om de wereld mee te gaan ontdekken of om gewoon mee te genieten van fijne fietstochten. Geen probleem, bij Brinckers hebben we voor elke rit de perfecte match.

Zoeken
Prijs
Levertijd
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
Type gebruik
Type aandrijving
Type motor
Type versnelling
Type rem
Positie accu
Kleur
2 modellen gevonden
Sorteren op: