Waar service nog ECHT service is! Waar service nog ECHT service is!


 

fietsbanner

info@markgraaftweewielers.nl
073 7370305

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

 

Markgraaf Tweewielers te Sint Michielsgestel

In januari 2016 startte ik, Bjorn Markgraaf, mijn eigen fietsenwinkel in Sint-Michielsgestel. De passie voor fietsen heb ik al vanaf kleins af aan gehad, zo heb ik jarenlang wedstrijden op de weg gereden.

Bij de oprichting van mijn eigen fietsenwinkel in 2016 was de E-bike al niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Dat is vandaag de dag niet anders, de technologie en motoren zijn alleen aanzienlijk ontwikkeld. De vraag daardoor is ook enorm toegenomen.

Twee jaar geleden was ik dan ook genoodzaakt om te verhuizen naar een groter pand met meer ruimte voor de showroom en de werkplaats. Sinds vorig jaar werk ik samen met Richard Groenendaal, oud-wereldkampioen veldrijden, in de winkel. Samen delen we dezelfde passie voor fietsen. Met onze gevarieerde maar ruime ervariung op de weg en in het veldrijden weten wij precies aan welke eigenschappen een fiets moet voldoen om aan de wensen van onze klanten te voldoen en hen tevreden de weg op sturen..

Bent u op zoek naar een E-bike of andere fiets en heeft u daarbij deskundig advies nodig? Bezoek dan onze website, neem contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Tworby: Een driewieler in een handomdraai
<ul>
	<li>Uw eigen fiets, maar dan als driewieler</li>
	<li>Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB)</li>
	<li>Snel weer veilig de weg op</li>
	<li>Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer</li>
	<li>Is maar 72 cm breed en past door reguliere deur</li>
</ul>
  • Uw eigen fiets, maar dan als driewieler
  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB)
  • Snel weer veilig de weg op
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer
  • Is maar 72 cm breed en past door reguliere deur
Haal- en brengservice
<p>Heb je geen mogelijkheid om je fiets of e-bike zelf te brengen of op te halen maak dan gebruik van onze haal/breng service.</p>

<ul>
	<li>Sint Michielsgestel</li>
	<li>Den Dungen</li>
	<li>Gemonde</li>
</ul>

<p>Tarief &euro;7,50 per rit</p>

<p>&nbsp;</p>

<p>&nbsp;</p>

Heb je geen mogelijkheid om je fiets of e-bike zelf te brengen of op te halen maak dan gebruik van onze haal/breng service.

  • Sint Michielsgestel
  • Den Dungen
  • Gemonde

Tarief €7,50 per rit

 

 

Goede fietsvoornemens voor 2024? 5 tips
<p>Ook dit jaar heeft 43% van de Nederlanders goede voornemens gesteld. Of het nu gaat om gezondheid, geluk of avontuur, fietsen kan een geweldige manier zijn om deze doelen te bereiken. Wij delen 5 tips om gemakkelijker en vaker de fiets te pakken &eacute;n er ook nog plezier aan te beleven.</p>

Ook dit jaar heeft 43% van de Nederlanders goede voornemens gesteld. Of het nu gaat om gezondheid, geluk of avontuur, fietsen kan een geweldige manier zijn om deze doelen te bereiken. Wij delen 5 tips om gemakkelijker en vaker de fiets te pakken én er ook nog plezier aan te beleven.