Waar service nog ECHT service is! Waar service nog ECHT service is!


 

fietsbanner


Victoriastraat 1 
5271CK Sint-Michielsgestel

info@markgraaftweewielers.nl
073 7370305

 

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

 

Markgraaf Tweewielers in Sint-Michelsgestel


Weinig fietswinkeleigenaren kunnen claimen dat ze ooit als zingende wielrenners zijn begonnen. Bjorn Markgraaf uit Sint-Michielsgestel wel. Nadat hij zijn passie voor zingen is gaan combineren met zijn passie voor fietsen zit hij in Sint-Michielsgestel op zijn plek. Inmiddels heeft de fietswinkel zijn volledige aandacht en zingt hij vooral in de weekenden.

Gestart in 2016 is Markgraaf Tweewielers twee jaar geleden naar een groter pand verhuisd. Meer winkeloppervlakte geeft Bjorn de mogelijkheid om meer merken aan te bieden en zijn service en vakmanschap naar een hoger plan te tillen.

Als oud-wielrenner hoef je Bjorn niets van de fiets uit te leggen. E-bikes – zijn specialiteit - ziet hij als een waardevolle toevoeging en een belangrijk onderdeel van het winkelaanbod met mooie merken als Trek, Giant, Norta, Brinckers, Huyser, Vogue en Corratec.

Markgraaf Tweewielers staat bekend om de service en vriendelijke hulp bij reparaties. En mocht je in het weekend ergens in het Brabantse land de truien van wielervereniging Gestel zien langs flitsen roep dan vooral ‘allez Bjorn!’ Hij sponsort de club en fietst maar wat graag mee.
 

Huyser Domasco
<p>Een e-bike die iedereen past, dat is de Domaso. Beschikbaar met een accu van maar liefst 630Wh in het frame. Dankzij de krachtige 80nm middenmotor heeft de Domaso totaal geen moeite met heuvelachtig terrein of sterke tegenwind. Het strakke design in combinatie met het hoge afwerkingsniveau maakt van deze fiets echt een plaatje.</p>

Een e-bike die iedereen past, dat is de Domaso. Beschikbaar met een accu van maar liefst 630Wh in het frame. Dankzij de krachtige 80nm middenmotor heeft de Domaso totaal geen moeite met heuvelachtig terrein of sterke tegenwind. Het strakke design in combinatie met het hoge afwerkingsniveau maakt van deze fiets echt een plaatje.

Tworby: Een driewieler in een handomdraai
<ul>
	<li>Uw eigen fiets, maar dan als driewieler</li>
	<li>Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB)</li>
	<li>Snel weer veilig de weg op</li>
	<li>Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer</li>
	<li>Is maar 72 cm breed en past door reguliere deur</li>
</ul>
  • Uw eigen fiets, maar dan als driewieler
  • Mogelijkheid tot vergoeding vanuit WMO (PGB)
  • Snel weer veilig de weg op
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer
  • Is maar 72 cm breed en past door reguliere deur
Wij hebben een haal- en breng service
<p>Heb je geen mogelijkheid om je fiets of e-bike zelf te brengen of op te halen maak dan gebruik van onze haal/breng service.</p>

<ul>
	<li>Sint Michielsgestel</li>
	<li>Den Dungen</li>
	<li>Gemond</li>
</ul>

<p>Tarief &euro;7,50 per rit</p>

<p>&nbsp;</p>

<p>&nbsp;</p>

Heb je geen mogelijkheid om je fiets of e-bike zelf te brengen of op te halen maak dan gebruik van onze haal/breng service.

  • Sint Michielsgestel
  • Den Dungen
  • Gemond

Tarief €7,50 per rit