Waar service nog ECHT service is! Waar service nog ECHT service is!


 

fietsbanner

info@markgraaftweewielers.nl
073 7370305

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

 

Service


Vakkundige monteurs

In onze professionele werkplaats staat ons team van vakkundige monteurs voor u klaar en voeren zij onderhoud en reparaties uit aan fietsen en e-bikes. Onze monteurs volgen regelmatig cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op fiets en e-bike gebied.


Tarief

Ons werkplaats tarief bedraagt €60,- per uur (incl 9% btw)


Sms service

Geef je jouw gsm nummer aan ons door en je krijgt direct een sms bericht als jouw fiets weer klaar staat met daarin de totaal kosten van de reparatie. Vergeet het niet aan ons te melden zodra je een nieuw gsm nummer hebt.
 

Ophaal- en brengservice

Heb je geen mogelijkheid om je fiets of e-bike zelf te brengen of op te halen maak dan gebruik van onze haal/breng service.

Tarief €7,50 per rit

Sint Michielsgestel
Den Dungen
Gemond

Onze merken

Brinckers
Fietsfans die van hun hobby hun werk maken. Dat zijn wij in een notendop. Elke dag fietsen we fluitend naar ons kantoor in Aalsmeer, op onze eigen Brinckers natuurlijk. Sinds 2015 zijn we continu bezig om fietsen te maken waar je met een glimlach op zit en precies dat gevoel willen we delen met onze klanten.
Corratec
Alleen het beste en dat is net goed genoeg! Dat is ons doel voor elke Corratec. Onze productmanagers en ontwikkelingsingenieurs doen er alles aan om onze producten elke dag te verbeteren. Alleen componenten en materialen van de hoogste kwaliteit komen op onze corratec-fietsen.
Diablo
Diablo Bikes, de perfecte samensmelting van ruige off-road kracht en street art esthetiek. Onze fietsen zijn robuust, stijlvol en spreken de taal van avontuur! Elke Diablo is jouw penseel, elke straat jouw canvas. Overschilder het stadslandschap en markeer het met jouw unieke stijl.
Giant
Unleash each rider's full potential. Ons doel is om iedere fietser te helpen om het beste in zichzelf naar boven te halen. Om fietsen en bijbehorende uitrusting te maken die plezier en een gevoel van ongedwongenheid met zich meebrengen.
Huyser
Met Huysers ruime assortiment aan e-bikes is er altijd een exemplaar te vinden dat bij jou past. Of je nu een betrouwbare alleskunner of een sportieve zakelijke fiets voor woon-werkverkeer zoekt, Huyser heeft ‘t! Boodschappen meenemen op je elektrische fiets is ook geen probleem: Huyser heeft eigen fietstassen ontworpen waarvan het design is afgestemd op de kleurstelling van jouw tweewieler. Met een e-bike van Huyser arriveer jij overal comfortabel én in stijl.
Liv
Bij Liv staat de vrouw centraal en op de eerste plaats bij alles wat we doen. Elk frame dat we ontwerpen, elk onderdeel dat we kiezen en elk onderdeel dat we ontwerpen. We willen dat jouw fietservaring op onze fietsen vanaf de allereerste rit perfect is.
Norta
Norta staat voor puur fietsplezier. De passie voor fietsen zit al drie generaties lang verweven in ons DNA. Als je meer dan 90 jaar ervaring en vakmanschap combineert met de meest vooruitstrevende technologie, zijn topproducten het resultaat.
Ridley
Ridley werd opgericht in 1997. Sinds de oprichting strijdt de grootste Belgische fietsenfabrikant aan het front op vlak van productinnovaties. De eerste vernieuwende ontwikkeling was het conisch balhoofd, dat in 2001 werd geïntroduceerd op de Ridley Damocles. Deze ontwikkeling werd nadien de standaard in de fietsindustrie. Sindsdien blijft Ridley technologisch verbazen met aerodynamische racefietsen en gravelfietsen.
Vaast
Het menselijk ras is een geologische kracht geworden die de levensomstandigheden op onze planeet verandert. Dit is precies waarom VAAST® zich vastbesloten heeft gemaakt om een ​​levendige fietsecologie te definiëren en te laten groeien - we willen ervoor zorgen dat toekomstige generaties rijders de mogelijkheid hebben om meer rij-avonturen te creëren, niet minder. Als je op een VAAST Bike rijdt, ga je met ons mee in deze achtervolging. Ondersteun de planeet, ondersteun de rit.