Waar service nog ECHT service is! Waar service nog ECHT service is!
Markgraaf Tweewielers


 

fietsbanner

info@markgraaftweewielers.nl
073 7370305

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

 

Corratec


Alleen het beste en dat is net goed genoeg! Dat is ons doel voor elke Corratec. Onze productmanagers en ontwikkelingsingenieurs doen er alles aan om onze producten elke dag te verbeteren. Alleen componenten en materialen van de hoogste kwaliteit komen op onze corratec-fietsen.

Sinds de oprichting van corratec zijn we trouw gebleven aan onze locatie Raubling-Duitsland – en dat al twee generaties lang. Engineering, assemblage, onderzoek en ontwikkeling vinden hier ook plaats in ons hoofdkantoor aan de voet van de Alpen.

Sportief, traditioneel, gepassioneerd van hoge kwaliteit - dat is wat alle fietsen van Corratec met elkaar gemeen hebben. Vooral de eigenschappen sportief en hoogwaardig zijn het onderdeel waar we ambitieus zijn om onze producten sportiever, veiliger en comfortabeler te maken. Daarom is de grote uitdaging van onze ingenieurs en productmanagers om onze eigen unieke technologieën te ontwikkelen die je nergens kunt kopen anders.

Sinds de oprichting in 1990 zit racen diep in het DNA van corratec. Daarom hebben de corratec-atleten sinds 1990 talrijke overwinningen behaald in regionale, nationale en internationale wedstrijden.

Zoeken
Prijs
Levertijd
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
Type aandrijving
Type versnelling
Type rem
2 modellen gevonden
Sorteren op: